Knallåpning av konkurranseåret her hjemme

08.02.2016

6 gull i årets første regionale stevne, og det uten en del av våre beste.

Det var mye å glede seg over da regional helg ble avholdt i Bjølsenhallen i Oslo. I Mini cup for u.12 år vant Cornelius Fykse Johnsen sin kataklasse i 11 års klassen. I kumite lyktes ikke Jarl Furuberg helt i sitt første stevne på lenge, men Jarl kommer sterkere tilbake.

Cornelius på toppen

Cornelius på toppen

I regionsstevnet for 12 år var det mye å glede seg over. I kata ungdom vant Ingrid Halvari, mens debutanten Thea Marie Løkken tok en flott andre plass.

Medaljevinnere i kata

Medaljevinnere i kata: Fra v. Amund, Cornelius, Ingrid, Christian, Thea Marie. Bak er Mariam.

Christian Thaulow Steen har vunnet ungdomsklassen for gutter en rekke ganger, men denne gangen måtte han se seg slått av vår egen Amund Hillestad. Flott dobbeltseier også i ungdom gutter. Jacob S. Pedersen debuterte i kata i denne klassen, som trening til NM i lag kata i neste måned, men ble uplassert.

Christian og Amund på katatoppen

Christian og Amund på katatoppen

I kata jenter kadett(14/15 år), ble det bronse på Mariam Skogland. På guttesiden var dessverre Fredrik Sundby syk, og deltok ikke.

I kumite ungdom stilte Christian med sine 33 kg opp i – 45 kg, og tok en fin bronse, blant annet etter å ha scoret med en vakker ushiro mawashi geri.

I jenter kumite kadett + 45 kg gjorde våre 3 jenter det svært sterkt. Denne gangen var det Tilde E. Eine som var best, og slo klubbvenninnen Eirill Bungum i finalen. Dobbeltseier også i denne klassen! I tillegg kom Mariam på 5. plass i denne klassen, som hun måtte gå opp til, da det ikke var motstandere i – 45 kg.

Eirill og Tilde

Eirill og Tilde

I lagfinalen vant Mariam, mens Eirill tapte, og Tilde vant, og dermed gull til jentelaget i u.18 år.

Jentelaget med Tilde, Mariam og Eirill til topps

Jentelaget med Tilde, Mariam og Eirill til topps

I senior klassene måtte Carl Gustav D. Myreng gå opp i senior – 76 kg, da det var for få i hans klasse – 65 kg. Carl Gustav gikk flott, og tok sølv i klassen.

Sølv til Carl Gustav

Sølv til Carl Gustav

I + 76 kg ble det igjen gull, denne gangen ved Ismail Bellemkhannate.

Ismail til topps

Ismail til topps

Ariana Alic og Silje M. Vedvik fikk ikke ting til å stemme, og hadde heller ikke marginene på sin side.

Fasit ble da 6 gull, 4 sølv og 2 bronse.

Av våre beste deltok ikke Fredrik Sundby, Ronja Ek, Jørn O. Hansen eller brødrene Amroun. Gitte H. Brunstad deltok heller ikke som utøver, men gjorde en flott debut jobb som coach denne gangen, da både Sensei Ek og Shihan Henriksen er i utlandet.

Våre to eminente dommere Morten Lein og Erik Berg gjorde som vanlig en utmerket jobb. Vi takker også foreldrene for velvillig støtte gjennom stevnet.

Kommende helg reiser en del av de yngre til Boden Open i Nord Sverige.

Vi gratulerer alle med strålende innsats!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.