Team Viking Norway hos Mizuchi

17.12.2015

Lørdag ble det avholdt trening for Team Viking Norway i klubbens lokaler.

Team Viking Norway består av fem klubber som har gått sammen om å samarbeide på tvers av stilarter, for å bedre nivået på konkurransekumite i klubbene. Disse klubbene er Troll, Tiger, Skedsmo, Sentrum Kampsport Sarpsborg og Mizuchi. Klubbene kommer fra tre av de fire tradisjonelle stilartene: Shotokan, Wado Ryu og Shito Ryu. Gjengen reiser også på stevner til utlandet som en felles tropp, med egne overtrekk, påmeldt som Team Viking Norway (TVN). TVN er ikke et konkurrerende tiltak ovenfor landslaget, men et supplerende regionalt tiltak på initiativ fra Nils Petter Wold, Troll k.k., og vår egen Shihan Henriksen.

Team Viking Norway-trening hos Mizuchi

Team Viking Norway-trening hos Mizuchi

 

Det ble avholdt to økter hver for u. 14 år og 14 år+. I lunsjpausen serverte Mizuchi mat og drikke til gjestene. Takk til Harald Sundby og Nils Steen, som sørget for at ingen sultet eller tørstet!

Det ble trent teknisk, taktisk og avholdt randori og matching med dommere. Vi takker vår dommer Morten Lein som stilte opp og dømte sammen med dommere fra Troll og Sentrum i tillegg til Shihan Henriksen.

«Svært vellykket opplegg» var alles dom, og på tirsdagen dukket en stor gjeng fra Sentrum KS, samt en utøver fra Tiger, opp på vår juletreningsopplegg. Alle har også bedt om å få være med mer på på dette treningsopplegget.

En stor takk til Shihan Henriksen, som organiserer og leder opplegget på vegne av klubben.

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.