Gull og bronse i Belgian Open

17.11.2015

Belgian Open er en stor internasjonal karatekonkurranse (kumite) som ble avholdt 15. november. Mizuchi stilte med seks utøvere og kom tilbake med ett gull og en bronse.

Eirill, Fredrik, Halvor (Tiger), Tilde, Ronja, Silje og Ariana

Eirill, Fredrik, Halvor (Tiger), Tilde, Ronja, Silje og Ariana

 

Først ut var Fredrik Sundby. Han ble liggende under med tre poeng, men hentet inn denne ledelsen til 2-3, og var nær ved å utligne i siste sekund.

 

Videre var det Tilde Eine Eriksen og Eirill Bungum sin tur. Tilde viste god innsats og ledet store deler av kampen. Dessverre var ikke marginene på hennes side, og hun gikk på et tap. Eirill viste også god innsats i sin kamp, men måtte se seg slått av en god danske.

 

Så var det Ariana Alic og Ronja Bævre Ek sin tur. Ariana gikk flere jevne kamper og tok til slutt bronsemedaljen i klassen senior damer -61 kg. Ariana går vanligvis i -55kg, men denne gangen ble klassene slått sammen. Ariana var i topp form, og gikk bedre enn noen gang tidligere!

Ariana tok bronse

Ariana tok bronse

 

Denne gangen klaffet alt 100% for Ronja. I finalen møtte Ronja en sterk utøver fra Frankrike. Her snudde Ronja kampen til sin fordel i siste halvdel. Finalen endte til slutt med en klar seier til Ronja med 9-5.

Gull til Ronja

Gull til Ronja

Dagens siste utøver var Silje Vedvik. Silje gikk meget bra, og etter flere tøffe kamper tapte hun så vidt bronsefinalen.

 

Vi takker coach Mikael Ek og medreisende foreldre for en super innsats!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.