To bronser i gigantstevne i Venezia

28.10.2015

Nærmere 1800 påmeldinger fra 24 nasjoner til et stevne avviklet over tre dager på 13 matteområder, gjorde Venice Cup til det største arrangementet klubben noen gang har deltatt på.

Med stort sett italienske dommere, i Italia, var det ikke lett å hevde seg. Men, vi viste igjen at vi har flere utøvere som kan være med blant de beste. I tillegg var det påfallende at utenlandske utøvere møtte hverandre tidlig, slik at utlendingene slo hverandre ut. I en av klassene protesterte Danmark på at deres utøvere var blitt trukket mot hverandre, slik at hele trekningen ble kjørt om igjen. Men, det var usedvanlig mange kritikkverdige hendelser når det gjaldt trekningene.

Ellers var stevnet svært godt arrangert, og selve opplegget var topp, altså kun skjemmet av suspekte trekninger og sjåvinistiske dommere.

Vi deltok med åtte utøvere, og vår tropp var på totalt 17 personer.

Gitte H. Brunstad gikk som vanlig sterkt, men møtte i kvartfinalen Italias store helt i klassen, og vi tar ikke munnen for full når vi hevder at Gitte ble bortdømt, da hun tapte 1 – 2. Hun fikk rekval, og det ble bronse etter å ha slått en engelsk og en italiensk utøver.

Gitte på bronsepallen

Gitte på bronsepallen

Også Carl Gustav D. Myreng fikk vist hva som bor i ham, da han tok bronse i senior – 67 kg. Carl Gustav har slitt med benhinnebetennelse, og ikke fått trent så mye som han burde, så han gikk tom i første kamp i U.21 – 67 kg , som var den andre klassen han deltok i. Men bronse i seniorklassen i dette selskapet var sterkt, da Carl Gustav fortsatt bare er 18 år.

Carl Gustav tok også bronse

Carl Gustav tok også bronse

Ariana Alic gikk sterkt i både U.21 og i seniorklassen, men tapte semifinalen mot Italia på dommeravgjørelse i tillegg til bronsefinalen i seniorklassen på dommeravgjørelse. Men flotte kamper og innsats av Ariana.

Tilde kom til andre runde, mens de andre utøverne røk ut etter jevne kamper mot gode motstandere.

Det ble satt av en dag til sightseeing i Venezia, og det sosiale stod som vanlig til toppkarakter.

Pust i bakken for ledere og foreldre

Pust i bakken for ledere og foreldre

Hele gjengen på sightseeing

Hele gjengen på sightseeing

Pikene (og noen gutter og menn) på broen

Pikene (og noen gutter og menn) på broen

Styret gratulerer med medaljer og flott innsats!

 

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.