Flott kumiteleir i Danmark

05.09.2015

Allan Busk og hans medarbeidere i Sportskarate.dk gjorde en flott jobb med treningsleiren i Ålborg. Det deltok ca. 200 utøvere fra 8 land. Fra Norge kom det 7 klubber, og vi sendte 9 utøvere, 2 trenere og 5 foreldre.

Junior- og seniorgjengen

Junior- og seniorgjengen

Allan Busk er trener og tar seg av det meste

Allan Busk er trener og tar seg av det meste

Vi valgte å ta båt ned torsdag kveld, da det sosiale er viktig. Felles middag og sosialtsamvær var en god start på helgen. Allan hadde ordnet med et godt hotell for oss, og første økt var fredag ettermiddag. Teknisk og taktisk trening, i tillegg til mange runder med sparring.

Lørdag morgen var det en økt bygget på samme opplegg, mens det hele ettermiddagen og ut på kvelden var stevne. Alt ble kjørt som serier, slik at alle var sikret flere kamper. Danske forbundsdommere var kalt inn, og stevnet holdt svært høyt nivå.

Klubben ble beste norske klubb, med 3 gull og 2 sølv. Gullene kom ved Christian T. Steen i klassen u. 14 år – 33 kg, Eirill Bungum i klassen 14/15 år + 54 kg og Gitte H. Brunstad i sr. – 68 kg. Sølv ble det ved Artur Saidov i u. 14 år – 38 kg, og Ismail Bellemkhannate i 16/17 år + 76 kg. Resten av Norge fikk 1 gull, ved Bettina Alstadsæther, Stavanger k.k., samt at det ble tatt en sølv og to bronse av andre norske klubber.

Utøverne på båten hjem

Utøverne på båten hjem

Lørdag kveld var det disco og felles middag, mens det på søndag ble holdt trening på formiddagen, før vi tok fatt på hjemveien.

Allan Busk har fått frem en rekke medaljevinnere i EM og VM, og er en fremragende trener, med fotarbeid og bevegelse som sin sterkeste side.

En svært givende helg for både utøvere og trenere rent faglig, samt at det sosiale stod til topp karakter, nær sagt som vanlig når klubben er på tur.

Ungdomsbordet på båten nedover

Ungdomsbordet på båten nedover

Shihan Henriksen, Sensei Busk og Sensei Ek

Shihan Henriksen, Sensei Busk og Sensei Ek

De minste trener

De minste trener

Gitte

Gitte

Artur

Artur

Eirill

Eirill

Christian

Christian

Christian i salto med skru fra trampoline

Christian i salto med skru fra trampoline

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.