Mizuchi på leir med tre verdensmestere i kata

22.07.2015

Det tas ikke mye sommerferie i Mizuchi. Denne gangen går ferden til Østerrike der det arrangeres sommerleir for Inoue-Ha Shito-Ryu Keishin-Kai sin verdensorganisasjon.

Legendariske Mie Nakayama, som ble verdensmester tre ganger på rad på 80-tallet, holder kataleir i Østerrike kommende uke sammen med verdensmesterne Rika Usami og Antonio Diaz. Det skal også avholdes møter for stilartsorganisasjonen Inoue-Ha Shito-Ryu Keishin-Kai, hvor klubben er den eneste i Norge som er medlem av denne organisasjonen. Shihan Henriksen, 7. dan, som er leder for Inoue-Ha Norway (IHN), vil representere Norge på møtene. Her skal mye avgjøres for fremtiden til avdøde Soke Inoues organisasjon på verdensbasis.

På leiren deltar, foruten Shihan Henriksen, Sensei Mikael Ek og våre norgesmestere Ronja Ek (16) og Mariam Skogland (14) fra klubben. Det vil bli holdt egne treninger for konkurranseutøvere, og det skal trenes to økter à tre timer hver dag i fem dager, så her blir det ikke mye sommerferiefølelse.

Vi er spente på utfallet av møtene, og tror utøverne får en fantastisk uke med de tre verdensmestrene og alt det sosiale med deltagere fra bortimot 40 land i alderen 14 år og oppover.

Vi ønsker alle en flott uke i Østerrike!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.