Reisebrev fra karatereise i Europa

29.06.2015

Våre ledere dro på reise rundt i Europa for lære mer om karate.

Shihan Henriksen søker stadig nye veier, og som han pleier å si: «Den som tror han er ferdig utlært, han er kun ferdig». Denne gangen dro han sammen med vår styreleder Ørjan G. Martinsen, sin Shotokan-venn Ingar Andersen, boksevennen Terje Hammerseng, samt sin venn Per Chr. Ramfjord.
Målet var Italia og Kroatia, som er to av verdens sterkeste karatenasjoner. Videre skulle det knyttes kontakter i Østerrike, samt holdes forberedende møter i Tsjekkia for våre lag som skal reise dit i nær fremtid. Løsningen ble derfor at våre ledere valgte å bruke motorsyklene sine for å reise fritt og enkelt rundt i Europa. De skulle også legge planer for resten av sommeren og høsten for klubben.

Ørjan før avreise fra Oslo

Ørjan før avreise fra Oslo

 

 

 

Det ble en flott rundreise med trening, møter og knytting av nye kontakter, samt vedlikehold av gamle kontakter. Shihan nevner spesielt sensei Francesco Romani, 8. dan karate, 6. dan aikido og 5. dan judo. En spennende gammel mester som går i sitt 83. år. Shihan Henriksen ser ikke bort fra at vi får besøk av sensei Romani i løpet av vinteren.

Ingar syd for Alpene

Ingar syd for Alpene

Ørjan, Ingar, sensei Romani og Shihan Henriksen

Ørjan, Ingar, sensei Romani og Shihan Henriksen

Sosialt samvær med sensei-Francesco Romani

Sosialt samvær med sensei-Francesco Romani

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.