Soke Inoue er gått bort

01.05.2015

Døde i dag morges etter å ha kjempet mot kreften siden februar.

Soke Inoue var leder for den verdensomspennende organisasjonen Inoue Ha Shito Ryu Keishinkai. Han har opp gjennom årene trent frem en rekke verdensmestere i karate, og var anerkjent som en av verdens beste instruktører. Han gjestet klubben ved flere anledninger etter at vi ble med i hans organisasjon i 2010. Han har også gradert vår Shihan Henriksen til 7. dan, og ga ham tittelen Shihan. En rekke av våre instruktører har også vært og trent i Sokes dojo i Japan og blitt gradert der. De siste verdensmesterne Soke trente var Rika Usami og Antonio Diaz, som gjorde sitt til at Soke ble historisk i 2012, ved å være den eneste som har hatt verdensmester i kata for både damer og herrer samtidig.

I tillegg til å være brilliant utøver og trener, var Soke en klok, dyktig og inspirerende leder. Verden har mistet en av de virkelige store karate-personlighetene.

Våre tanker går til hans nærmeste familie og vi lyser fred over hans minne.

Av: Ledelsen i Mizuchi KK

Inoue3

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.