Kofukan World Cup 2015 avholdt i Asker

07.04.2015

Stilartsorganisasjonen vi har tilhørt frem til sommeren 2010 avholdt sitt internasjonale mesterskap palmehelgen. Shihan Henriksen dro til Leikvollhallen, Asker, i palmehelgen for å hilse på sine tidligere instruktører, Shihan Tomiyama og Shihan Omi, begge 8. dan, samt sine tidligere elever og venner. Lørdag var det konkurranse for barn og ungdom under 16 år og på søndag for aldersklassen 16 år +. Da Shihan Henriksen ankom lørdag, ble han informert om at Botswanas utøvere ikke hadde beskyttelsesutstyr og at det var krise. Shihan tok straks med seg et par utøvere opp til vår dojo, og de fikk med seg vårt brukte låneutstyr. Dermed var helgen reddet for Botswana.

Klart for finaler palmesøndag i Kofukan World Cup 2015

Klart for finaler palmesøndag i Kofukan World Cup 2015

Shihan  jobbet i 3-månedersperioder på 2000-tallet med en rekke utøvere fra Botswana på oppdrag fra Botswana Sport Council (BSC). De utøverne som var hos oss i disse periodene fikk alt dekket av BSC, og de var med oss overalt hvor vi konkurrerte i verden. De nåværende utøverne trener med flere av dem som var i Norge tidligere. Mizuchi, og Shihan spesielt, har derfor et spesielt nært forhold til Botswana. De lovte Shihan å vinne lagkampen med Mizuchiutstyr, og det løftet holdt de, til Shihans store glede.

Shihan Henriksen med Botswanas lag og coach

Shihan Henriksen med Botswanas lag og coach

Sensei Øystein Graf, 6. dan, som var elev av Shihan Henriksen, og som Shihan overlot styring av Kofukan Norge til etter å ha vært stilartsleder i 33 år, hadde sammen med sine medhjelpere full kontroll på et godt og vellykket stilartsmesterskap. Tretten nasjoner deltok, og søndag kveld var det bankett med ca. 250 deltagere hvor Shihan Henriksen var invitert som gjest. Her var det hyggelig sosialt samvær, oppvisninger, opptredener og masse god mat og godt drikke.

Fra v. Mizuchis første kongepokalvinner Eirik Hjerpaasen, Lars Forberg, Shihan Henriksen og stevnets speaker, Tom Int Veen. De to førstnevnte nå coacher for Kofukan Norge.

Fra v. Mizuchis første kongepokalvinner Eirik Hjerpaasen, Lars Forberg, Shihan Henriksen og stevnets speaker, Tom Int Veen.
De to førstnevnte nå coacher for Kofukan Norge.

Vi gratulerer Asker karateklubb med vel gjennomført stilartsarrangement!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.