En takk og hyllest til Shihan Geir V. Henriksen

16.01.2015

Vi er de heldige foreldre til Gitte Helene som vant VM-sølv i Bremen i november. Bak en slik medalje ligger det mange, mange timer med trening, reise, innsats og vilje. Ikke bare fra utøveren, men også fra mange andre personer og ikke minst fra trener sin side. En trener som har sett et talent og som har jobbet målrettet med å videreutvikle det. En trener som har bidratt med tid, tålmodighet, kunnskap, erfaring, kompetanse, vilje og som har evnen til å lære fra seg. En trener som gjennom 30 år har hatt en visjon om å utvikle utøvere til å bli bedre eller best i verden. Det er ikke alle forunt å være så heldig å få en slik trener som både kan og vil løfte deg til å bli blant verdens beste utøvere. En trener som lever for idretten og som etter 30 år fortsatt har lyst, styrke, vilje og evne til å være helt oppdatert på hva som rører seg innen sportsgrenen og som klarer å formidle det videre og samtidig lede Norges beste karateklubb.

Dette er en trener som har hentet Gitte rett fra skolen, for så å kjøre henne hjem til Kari som har hatt middagen klar, slik at Gitte rakk å få skikkelig mat før hun skulle på trening. Skal man være god må man spise skikkelig mat. En trener som er så kul at han kjører motorsykkel til og fra trening og som Gitte så gledestrålende kom hjem og fortalte at hun hadde fått sitte på med 🙂 En trener som har; hentet, bringt, lånt ut klær, kjøpt mat, som kan føre dype filosofiske samtaler, hørt på musikk (som til tider er langt utenfor komfortsonen), trøstet, stilt krav, vært sint, diskutert, lyttet, vært skuffet, vært glad, vært morsom, fikset bortkommet gjenstander (som pass eller koffert), som byr på seg selv samt har bidratt økonomisk. En trener som har tatt imot kjeft, sinne, frustrasjon og tårer, men som aldri har mistet troen eller tålmodigheten når det har stormet som verst. En trener som har stått stødig gjennom de 13 årene som Gitte har trent karate i Norge og som hele tiden har løftet henne videre. Den treneren er Geir V. Henriksen og det er vi som Gittes foreldre utrolig takknemlige for. Uten Geirs innsats, kunnskap og støtte gjennom alle de årene så hadde det ikke vært noen sølvmedalje fra VM for Gitte. TUSEN TAKK.

Vi vil også takke Mizuchi Karate Klubb og alle utøverne, trenerne og hele støtteapparatet for all den innsatsen som hver og en legger ned og det gir oss håp om at det kommer fler etter som vil og kan ta medaljer i karate-VM.

Jorunn og Dag Anders Brunstad

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.