Vår motivator Øyvind Hammer lanserte ny bok

13.01.2015

Øyvind Hammer lanserte sin nye bok “Hammerkoden” på Litteraturhuset i Oslo.

Hammer var senest i klubben i høst for å motivere våre utøvere, hvor alle nærmest svevde gjennom den påfølgende treningen. Han har usedvanlige egenskaper i så måte.

Det var “stinn brakke” da Øyvind Hammer lanserte sin nye bok “Hammerkoden” sist onsdag.

Hammer, som er regnet for å være en av landets fremste motivatorer, har blant annet jobbet mye, og jobber fortsatt, med å motivere Ole Einar Bjørndalen.

Vår Shihan Henriksen jobbet selv 10 mnd og 3 dager med Hammer, slik at Hammer tok svart belte i karate på denne rekordtiden. Et unikt prosjekt, hvor det under selve svartbeltegraderingen var invitert presse og andre klubbers karateutøvere til å overvære graderingen.

Shihan Henriksen og Hammer jobbet sammen 5 dager i uken, og Hammer fikk eget styrke- og tøyeprogram underveis. Han ble gradert av eksterne eksaminatorer hele veien, til og med svart belte, hvor det til slutt var et graderingspanel på 3 høyt graderte svartbelter, som foretok graderingen til svart belte.

Du kan lese om selve graderingen til svart belte her: http://www.mizuchi.no/2008/11/05/hammer-besto-proven-til-1-dan/

Og her kan du se video fra Hammers gradering til svart belte http://www.mizuchi.no/2009/04/14/se-video-sort-belte-pa-ett-ar/

For øvrig er prosjektet og Shihan Henriksen omtalt i et eget kapittel i boken.

Etter et glitrende og motiverende fordrag, slik bare Hammer kan holde det, fikk han stående applaus før han signerte bøker.

Vi gratulerer motivator Hammer med bokutgivelsen.

Øyvind Hammer og Shihan Henriksen

Øyvind Hammer og Shihan Henriksen

 

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.