I november går jr. VM i Rabat i Marokko. Foreløpig er 5 utøvere tatt ut, 3 av dem er fra Mizuchi.

Det er Norges Kampsportforbunds karateseksjon ved Sportssjef Dag Jacobsen og landslagssjef Morten Alstadsæther som har gjort det første uttaket til jr. VM.

De 3 utøverne fra Mizuchi er alle tatt ut i kumite, og er Hege Haavaldsen i 14/15 år – 54 kg, Iselin K. Pedersen i 14/15 år + 54 kg og Nora S. Evensen i 16/17 år + 59 kg.

Arkivfoto: Hege, Nora og Iselin da de vant lagkata i Regions Cup i høst

I tillegg er Bettina Alstadsæther, Stavanger k.k. og Anders Fjeldberg, Tiger k.k., tatt ut. Neste uttak vil skje 1. august, og klubben tror flere Mizuchiutøvere ligger an til å bli tatt ut.

Gitte H. Brunstad har vært landets beste i sesongen 2008/2009, og tok bronse i jr. EM. Det ligger i kortene at hun er en aktuell kandidat.

Også Mikael Amroun, som var i både semifinale og bronsefinale i jr. EM, samt at han vant sin klasse i uttaksstevnet i Tsjekkia, bør være en svært aktuell kandidat.

Caroline A. Thomassen vant også i Tsjekkia, og bør også være svært aktuell.

Vi har også flere andre aktuelle kandidater i Kim A. Werner, Maria B. Roll og Robin Murray, for å nevne noen.

Ifølge sensei Henriksen, som er i trenerteamet for landslaget, satser Norge på å sende en bred tropp til jr. VM. Denne aldersgruppen er fremtiden til norsk karate, og det satses mye på denne gruppen.

Styret gratulerer utøverne med det foreløpige uttaket.