Flott avslutning på konkurranseåret

04.12.2016

Karate Kid Cup og Svenske Junior pokalen er en stor konkurranse som gikk i Stockholm 3. desember. Klubben deltok denne gangen med kun tre utøvere da andre aktuelle utøvere var opptatte med skole, og noen var på reise med Wang toppidrett i Portugal.

De tre som deltok gjorde det imidlertid sterkt. I Karate Kid Cup deltok Amund Hillestad i kata gutter elite 13 år. Det ble en flott avslutning på konkurranseåret for Amund, med gull i klassen.

Amund, fremst, tok gull i kata

I Juniorpokalen deltok Christian T. Steen i kata gutter 14/15 år, som var den største klassen i hele stevnet, med 25 utøvere. Christian tok en flott bronse, etter å ha gått fem forskjellige kataer!

Christian, til venstre, tok en flott bronse

I kumite deltok Fredrik Sundby i klassen -52 kg, 14/15 år. Han har vært ute med skade, men var nå tilbake for fullt. Han gikk til finale og vant denne etter flott kumite.

Fredrik vant sin kumiteklasse

Dermed kom de tre unge herrene hjem med to gull og én bronse i årets siste internasjonale stevne.