Tøft og lærerikt i Berlin

15.10.2015

Nærmere 1600 påmeldte fra 200 klubber og 31 nasjoner deltok i den 10. utgaven av Banzai Cup i Berlin. Aldri har så mange nasjoner deltatt i dette stevnet.

Fra Norge deltok åtte klubber, men noen av dem er en del av Team Viking Norway, som er et samarbeid mellom en del klubber på Østlandet. Vi deltok med 11 utøvere i dette gigantstevnet.

Det var Gitte H. Brunstad som gjorde det best fra vår klubb. I åpen klasse ble det bronse på Gitte etter at hun tapte semifinalen for vinneren av klassen. På pallen i åpen klasse hadde alle utøverne medaljer fra EM eller VM. Vinner ble Jenny Warling, fra Luxemburg, som tok bronse i EM tidligere i år.

Gitte og Ariana med medaljer fra Banzai Cup

I lag gikk Gitte sammen med Bettina Alstadsæther fra Stavanger k.k. og Lotte Andersen fra Sportskarate.dk. Laget gikk til finalen, og i finalen slo de det tyske juniorlandslaget. Bronsene gikk til Banzai, Tyskland og Sveriges landslag.

Mizuchi tok også medalje ved Ariana Alic med bronse i klassen u.21 år/ -55 kg, hvor Ariana revansjerte seg etter å ha tapt i seniorklassen.

Silje M. Vedvik tapte sin bronsefinale, noe også Ronja Ek gjorde.

I kata gikk Christian T. Steen helt til semifinalen i sin klasse med 30 utøvere. Her ble det tap, og det ble det også i bronsefinalen. Men, sterkt av Christian å komme så langt i dette tøffe selskapet.

Flere av våre fikk flere kamper, og det ble hentet mange nye erfaringer som vi tar med oss videre til Venezia Cup om snaue to uker.

Styret gratulerer med flott innsats og gode resultater!