Og fin trening i Minicupen.

Lørdag var det utøvere fra 12 år og oppover som konkurrerte i Bjølsenhallen, Oslo.

De nye reglene har trådt i kraft, og det første stevnet på Østlandet med disse ble avholdt i helgen.I kata er det ingen endringer, men vi har ikke fokusert så mye på kata etter jul, da kumitestevnet i Danmark har vært prioritert.

Likevel ble det gull til Nivetha Kanagaratnam foran Ronja Ek i kata ungdom 12/13 år.

Også Carl Gustav D. Myreng tok gull i sin kataklasse, 14/15 år.

Den siste medaljene i gikk til Camilla T. Skaanes i kata jenter 14/15 år og Vahid Syadat i kata senior herrer, hvor det ble bronse på begge

I lagkata stilte vi med et raskt sammensatt lag, Nivetha, Ronja og Sebastian. De hadde kun øvet en lagkata, men vant sin pulje med den og gikk til finalen. Der ble det tap, med en kata de ikke hadde øvet inn sammen, men som de gjorde bemerkelsesverdig godt likevel.

I kumite var det hyggelig at Sebastian R. Tenmann endelig lykkes. Han vant 3 kamper og gikk til finalen i 12/13 år. Her ble det knepent tap 0-1. Sebastians første kumitefinale! Flott innsats av Sebastian, som hadde med seg bestefar, vår styreleder fra den gang vi flyttet inn på Nedre Toppenhaug, Harald Ranum.

Harald smilte like bredt som vi er vant til fra tiden i klubben, om ikke enda bredere.

Ronja Ek gikk også til finale, i jenter 12/13 år, hvor det ble tap. Her tok Marie Sjåvik bronse. Flott at Ronja var i finaler både i kata og kumite. I jenter 14/15 år var Camilla klar for å revansjere tapet i kata, og var suveren i klassen og vant sine 3 kamper ved å score 18 poeng, og ingen scoringer i mot.

På guttesiden i 14/15 år ble det bronse på Carl Gustav.

I kumite damer 16/17 år har vi sett at Silje M. Vedvik blir bedre og bedre. Denne gangen fikk hun til de forbedringsområdene vi har jobbet med bedre, og dermed gull i klassen. Veldig hyggelig at Siljes arbeid nå begynner å bære frukter.

I senior kvinner deltok vi med Malene J. D. Myreng, som kun fikk en motstander, og det løste Malene utmerket og vant 7-3. med blant annet 2 trepoengs scoringer med spark til hodet.

Flott innsats av alle lørdag.

Søndag deltok vi i Minicupen med 4 barn. Det nye systemet forbundet har innført for utøvere under 11 år ga alle 2 kamper hver, og ingen kåring av vinnere av selve klassen.

I kata vant Christian Steen og Fredrik Sundby klart sine 2 kamper, mens Mariam Skogland vant 1 og glemte seg i den andre og tapte. Dette var i 8-10 års klassen.
I kumite gjentok det hele seg. Fredrik Sundby må trekkes frem, da han scoret 21 poeng på 2 kamper, hvorav 3 trepoengere i hver kamp. Også Christian scoret mye i sitt første kumitestevne, og gikk veldig bra. Han fremsto ikke som en debutant, men som en erfaren kumiteutøver. Flott!

Mariam hadde ikke helt dagen, og kommer sikkert sterkere igjen senere, da vi vet hva hun kan være god for.

Debuterte gjorde også Aileen Vedvik, som gikk til finalen i 11 årsklassen, men tapte denne. Hun var til å begynne med preget av situasjonen som debutant, men tok seg opp etter hvert, og kjempet flott med fine kombinasjoner.

Styret gratulerer alle med flott innsats!