Mizuchi deltok med 19 utøvere i 18 klasser i sesongens første Regions Cup i helgen. Våre utøvere sikret 11 gull, 10 sølv og 8 bronse.

Nok en gang mange sterke prestasjoner av våre utøvere. Asker karateklubb i samarbeid med hardt arbeidende dommere sørget for et godt arrangert stevne.

Camilla T. Skaanes
Sølv, Kata jenter 12-13 år
Camilla deltar vanligvis i Minicup klasse 10-11 år, men hadde fått tillatelse til å stille i 12-13 år. Gikk flotte kataer med mye trøkk og vant klart sine to første runder. Tapte for Matilde i finalen.
Gull, Lagkata mix
Vi fikk etteranmelde laget med Carl Gustav, Camilla og Matilde for at de skulle få prøve seg. De slo Asker i første runde med en flott kata. Dermed var de i finale mot våre 14-15 år jenter Hege, Iselin og Nora, som måtte se seg slått av de yngste i finalen!

Camilla og Matilde på pallen

Matilde Bratli
Gull, Kata jenter 12-13 år
Matilde deltar vanligvis i Minicup klasse 10-11 år, men hadde fått tillatelse til å stille i 12-13 år. Gikk flotte kataer nok en gang og vant klassen.
Gull, Kumite jenter 12-13 år
Matilde hadde også fått tillatelse til å delta i kumite 12-13 år. Hun gikk meget bra kamper med mange flotte scoringer. Gikk helt til topps mot jenter som er mye større og tyngre enn henne. En tøff liten jente!

Hege, Nora og Iselin med Camilla, Carl Gustav og Matilde i armene

Carl Gustav Myreng
Gull, Kata gutter 12-13 år
Carl Gustav deltar vanligvis i Minicup klasse 10-11 år, men hadde fått tillatelse til å stille i 12-13 år. Gikk flotte kataer nok en gang og vant klassen.

Carl Gustav og Balder på pallen

Balder Hjerpaasen
Sølv, Kata gutter 12-13 år
Vant sine to første runder med flotte kataer. Tapte for Carl Gustav i finalen.
Bronse, Kumite gutter 12-13 år -45 kg
Fikk walk over i første runde og gikk direkte til semifinale. Tapte semifinalen med ett poeng. Lyktes ikke helt denne gangen, men fikk en flott bronse.

Balder på pallen

Karl André Svendsen
Kumite gutter 12-13 år +45 kg
Gikk en bra kamp med mange bra forsøk som han dessverre ikke fikk scoring på. Viste at han kan og vil.

Thomas T. Støcklin
Bronse, Kata gutter kadett 14-15 år

Vant første runde med en bra gjennomført kata. Tapte i andre runde. Fikk rekvalifisering og tok bronse.

Thomas på pallen

Martin Ek
Vant første runde med en flott kata. Tapte i andre runde. Fikk rekvalifisering og tok bronse.

Maria Roll
Sølv, Kata jenter kadett 14-15
Vant de to første rundene med flotte kataer. Tapte finalen mot Nadia Martinsen, Halden kk.
Gull, Kumite jenter kadett åpen
Gikk bra kamper med mye vilje. Viste at hun klarer å holde hodet kaldt under press og løse oppgavene sine.

Maria og Malene på pallen

Malene Myreng
Sølv, Kumite jenter kadett åpen
Gikk bra kamper med mange flotte scoringer og mange bra forsøk. Vant første runde og tapte for Maria i finalen.

Hege Haavaldsen
Bronse, Kata Damer åpen
Gikk flotte kataer og vant sin første runde. Tapte for Nora i semifinalen. Fikk rekvalifisering og tok bronse.
Sølv, Lagkata mix
Bronse, Kumite jenter junior åpen
Gikk bra kamper og vant første runde. Tapte for Iselin i semifinalen og fikk bronse.
Gull, Lagkumite jenter
Gikk en meget bra siste kamp for laget sitt og avgjorde kampen i siste sekund med et spark til kroppen.

Nora, Iselin og Hege på pallen

Iselin K. Pedersen
Gull, Kata Damer åpen
Leverte flotte kataer og vant til slutt finalen mot Nora.
Sølv, Kumite jenter junior åpen
Gikk bra kamper og vant semifinalen mot Hege. Tapte finalen mot Miriam Sollie, Troll kk.
Gikk en bra kamp mot Miriam, men fikk ikke helt til å løse oppgavene sine denne gangen.

Iselin, Nora og Hege på pallen med Miriam, Troll kk

Nora S. Evensen
Sølv, Kata Damer åpen
Vant semifinalen mot Hege med en meget bra kata med mye trøkk. Tapte 2-1 for Iselin i finalen.
Gikk bra kamper og jobbet med sine planlagte arbeidsoppgaver. Tapte semifinalen mot Miriam på hard kontakt i Encho-sen (første poeng vinner) og fikk bronse.
Gikk en bra kamp og tok en viktig seier for laget.

Hege, Maria, Iselin og Nora på pallen etter lagkumite

Gitte Brunstad
Gull, Kumite damer senior åpen
Gikk meget bra kamper. Vant semifinalen mot Ida Drøsdal, Troll kk og finalen mot vår egen Camilla Reisæther.

Camilla og Gitte på pallen

Camilla Reisæther
Sølv, Kumite damer senior åpen
Flott comeback av Camilla, som tapte finalen mot Gitte. Camilla kommer helt sikkert sterkere tilbake.

Robin Murray
Bronse, Kumite gutter junior +65 kg
Gikk meget bra kamper. Tapte for Kim André i semifinalen, gikk til bronsefinale og vant den.