Mizuchi deltok med en stor tropp på 18 utøvere i 27 klasser i årets Heian Cup sist helg. Stevnet hadde ca. 200 deltagere fra svenske og norske klubber. Våre utøvere sikret 9 gull, 7 sølv og 5 bronse.

Dette ga 46 poeng sammenlagt og gjorde oss til klart beste klubb. Nest beste klubb fikk 24 poeng sammenlagt. Dette er 4. året på rad at vi blir beste klubb i Heian Cup. Nok en knallsterk prestasjon av våre unge utøvere. Stevnet var ekstra viktig matching for Hege, Iselin, Nora, Gitte, og Kim André, da disse er blant Mizuchi’s 8 aktuelle for Junior EM i januar.

Camilla T. Skaanes
Bronse, Kata jenter 10 år
Gikk flotte kataer som vanlig. Ble etter vår mening bortdømt i semifinalen.
Gull, Kumite jenter 10 år
Var veldig tent etter det forsmedelige tapet i kata, og herjet med sine motstandere i kumite. Vant finalen 10-1!

Matilde Bratli
Gull, Kata jenter 11 år
Gikk flotte kataer og vant meget fortjent.
Sølv, Kumite jenter 11 år kort
Gikk meget bra kamper med mange flotte scoringer. Ble litt ivrig i finalen og ble disket for hard kontakt.

Matilde og Camilla med pokalene sine

Carl Gustav Myreng
Kata gutter 11 år

Gikk en teknisk meget bra Seienchin, men manglet litt på rytme og timing denne gangen. Tapte i første runde.
Gull, Kumite gutter 11 år kort
Var helt rå i sine kamper. Fulgte planer og coaching meget bra. Gjorde det fryktelig spennende for oss rundt, da han vant både semifinale og finale på dommeravgjørelse.

Carl Gustav på pallen

Balder Hjerpaasen
Gull, Kumite gutter 12 år kort
Gikk meget bra kamper og viser at han klarer å overføre innsatsen og framgangen på trening til konkurranser.

Philip Dahlstrøm
Sølv, Kata gutter 12 år

Gikk flotte kataer og fikk en velfortjent finaleplass, hvor han måtte se seg slått av en svensk utøver.
Sølv, Kumite gutter 12 år kort
Gikk meget bra kamper med mye vilje og innsats. Tapte for Balder Hjerpaasen i finalen.

Philip og Balder på pallen

Edmond Sejdijai
Sølv, Kumite gutt
er 13 år kort
Gikk to meget bra innledende kamper med flotte scoringer. I finalen ble han litt passiv og tapte for Morten Arborg, Skedsmo.

Edi på pallen

Karl André Svendsen
Kumite gutter 13 år lang

Gikk en bra kamp med mange bra kombinasjoner som han dessverre ikke fikk scoring på. Viste at han kan og vil, men fikk ikke betalt for innsatsen.

Thomas T. Støcklin
Kata gutter 14-15 år

Vant første runde med en bra gjennomført kata. Tapte i andre runde. Må nok trene mer på kata nummer to og jobbe inn en kata nummer tre.

Martin Ek
Gikk en teknisk meget bra Seienchin, men tapte for en motstander som var fysisk sterkere og skarpere i sine teknikker.
Gull, Kumite gutter 14-15 år -52 kg
Martin leverte nok en demonstrasjon av sin glimrende teknikk. Scorer med spark til hodet i alle sine kamper.

Martin på pallen

Hege Haavaldsen
Sølv, Kata jenter 14-15 år
Leverte flotte kataer og vant sine tre første runder. Tapte for Iselin Pedersen i finalen.
Gull, Kumite jenter 14-15 år -54 kg
Gikk meget bra kamper. Slo Malene Myreng i semifinalen og Maria Roll i finalen.

Maria Roll
Sølv, Kumite jenter 14-15 år -54 kg

Gikk bra kamper med mye vilje. Slo Yvonne Murray i semifinalen og tapte for Hege Haavaldsen i finalen.

Malene Myreng
Bronse, Kumite jenter 14-15 år -54 kg
Gikk bra kamper med mange bra kombinasjoner. Vant første runde og tapte for Hege Haavaldsen i semifinalen.

Yvonne Murray
Gikk bra kamper og prøvde mye. Vant første runde og tapte for Maria Roll i semifinalen.

Maria, Hege, Yvonne og Malene på pallen

Iselin K. Pedersen
Gull, Kata jenter 14-15 år

Leverte flotte kataer. Slo Nora Evensen i semifinalen og Hege Haavaldsen i finalen.
Gull, Kumite jenter 14-15 år +54 kg
Slo Frøya Ishus, Tyholmen KK i semifinalen. Møtte Nora Evensen i en spennende finale, hvor begge jentene prøvde mye, men ble snytt for flere scoringer. Endte 0-0 etter full tid og 0-0 etter forlengelse (første poeng vinner). Vinner ble avgjort ved dommeravgjørelse, hvor Iselin ble dømt som vinner.

Nora S. Evensen
Bronse, Kata jenter 14-15 år

Vant første og andre runde med flotte kataer. Tapte for Iselin Pedersen i semifinalen.
Sølv, Kumite jenter 14-15 år +54 kg
Gikk meget bra kamper og jobbet veldig bra med sine planlagte arbeidsoppgaver. Vant sine to første kamper og tapte på dommeravgjørelse for Iselin Pedersen i en spennende finale.

Nora og Iselin på pallen

Gitte Brunstad
Bronse, Kumite jenter 16-17 år -59 kg
Gitte gikk en bra semifinale mot Monessa Tørge, Stavanger KK, hvor Gitte ikke fikk scoringer for sine mange gode angrep. Tapte kampen 1-0.

Robin Murray
Kumite gutter 16-17 år -68 kg

Gikk en bra kamp med mange bra angrep, men heller ikke han fikk scoringer for sine teknikker og måtte se seg slått i første runde. Robin har mer inne og kommer sterkere tilbake neste gang.

Kim André Werner
Gull, Kumite gutter 16-17 år -76 kg

Gikk en bra første kamp med bra armteknikker og eksplosivitet, uten å få scoringer for sine angrep. I finalen møtte han Sondre Harbo, Tiger KK. Kim André klarte å legge inn noen justeringer, slik at han fikk scoringer for sine teknikker og vant 9-0.